Ποιοι Είμαστε

House Plan

ΑΠΟ ΤΟ 1982

Η Τεχνική μας Εταιρία House Plan δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1982. Η εμπειρία και η διορατικότητα σε συνδυασμό με το άρτια εξιδεικευμένο προσωπικό της μας έχει κάνει να ξεχωρίζουμε στο χώρο της κατασκευής Προκατασκευασμένων και Χτιστών σπιτιών.

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε στοχεύοντας σε ένα όραμα. Το όραμά μας εξ ΄αρχής ήταν να παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών κατασκευής προκατασκευασμένων και χτιστών σπιτιών που βασίζονταν σε μοντέρνα σχέδια, καινοτόμες μεθόδους κατασκευής και οικονομικά αποδοτικές πρακτικές για τους πελάτες μας. Σαράντα χρόνια αργότερα όχι μόνο έχουμε εκπληρώσει τον στόχο μας αλλά προχωρούμε και ανανεωνόμαστε στις σημερινές συνθήκες και προδιαγραφές.

Οι κατασκευές των προκατασκευασμένων σπιτιών μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και χρησιμοποιούνται ως κατοικίες, τουριστικά καταλύματα, Chalet, βίλες, εξοχικές κατοικίες, μπανγκαλόου, μοναστήρια, τα κύρια πλεονεκτήματα των είναι η κατασκευή επί παραγγελία, οι σύγχρονες κατασκευές και τα σχέδια, η μεγάλη διάρκεια ζωής, τα υλικά υψηλής ποιότητας, η ενεργειακή απόδοση και οικολογικές προδιαγραφές.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΑΘΗΣ — 6972251775 | 210 5572914

 ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΟΔ. ΒΑΣΙΛΕΛΗΣ6944418248 | 210 5548787

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. – Ε.Δ.Ε