Προκατασκευασμένα σπίτια

Προκάτ σπίτια

Τα προκατασκευασμένα σπίτια, γνωστά και ως Λυόμενα σπίτια ή Εργοστασιακά, είναι οικιστικές κατασκευές που κατασκευάζονται εκτός τοποθεσίας σε ένα εργοστάσιο ή μια μονάδα παραγωγής και στη συνέχεια μεταφέρονται στην τελική τους θέση για συναρμολόγηση.

Τα προκατασκευασμένα σπίτια κατασκευάζονται με τυποποιημένες μεθόδους και υλικά κατασκευής, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερους χρόνους κατασκευής και χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με την παραδοσιακή επί τόπου κατασκευή. Μπορούν επίσης να σχεδιαστούν ώστε να είναι πιο ενεργειακά αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι προκατασκευασμένων σπιτιών διαθέσιμα, που κυμαίνονται από μικρά και απλά σχέδια έως μεγάλα και πολυτελή. Ορισμένα προκατασκευασμένα σπίτια είναι χτισμένα για να μοιάζουν με παραδοσιακά σπίτια, ενώ άλλα έχουν πιο μοντέρνα ή φουτουριστική εμφάνιση.

Συνολικά, τα προκατασκευασμένα σπίτια προσφέρουν πολλά οφέλη, όπως ταχύτερους χρόνους κατασκευής, χαμηλότερο κόστος και μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι κατάλληλα για όλες τις τοποθεσίες και τις απαιτήσεις κτιρίου και είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν αποφασίσετε εάν ένα προκατασκευασμένο σπίτι είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα σχεδίων προκατασκευασμένων σπιτιών για να διαλέξετε ή μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που καλύπτει τις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις σας. Η ομάδα των ειδικών της House Plan θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος, διασφαλίζοντας ότι το νέο σας σπίτι έχει κατασκευαστεί με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Τεχνική Περιγραφή

House Plan Τοιχώματα
House Plan Τοιχώματα
House Plan Τοιχώματα
House Plan Τοιχώματα

Τοιχώματα

Οι εσωτερiκοί και εξωτερικοί τοίχοι της προκατασκευασμένης κατοικίας, αποτελούνται από ξύλινα πλαίσια, από δοκάρια διαστάσεων 5Χ8 εκατοστά τοποθετημένα ανά 40 εκατοστά κατακόρυφα και κατά 140 εκατοστά οριζόντια.

Στα εσωτερικά πλαίσια που δημιουργούνται στις άκρες του τοιχώματος διατάσσονται χιαστί σύνδεσμοι με αντίθετη φορά ανά δυο για επίτευξη ακαμψίας σε σεισμικά φορτία.

Στις κυψέλες των ξύλινων πλαισίων και ανάμεσα στα φύλλα HERAKLITH τοποθετείται μόνωση από υαλοβάμβακα 3 εκατοστών. Εξωτερικά των πλαισίων και στις δυο πλευρές γίνεται επένδυση από θερμομονωτικές και ηχομονωτικές πλάκες HERAKLITH 2,50 εκατ.

Στην εξωτερική πλευρά καρφώνεται υγρομονωτική μεμβράνη. Από πάνω καρφώνεται γαλβανιζέ νευρομέταλ ή πλέγμα γαλβανιζέ Γ’ .

Στην συνέχεια σοβατίζεται σε τρία χέρια.

Α. Χέρι: Πεταχτό περιεκτικότητας 150 κιλά ανά τετραγωνικό μέτρο.

Β. Χέρι: Οδηγοί – Λάσπωμα και στις δυο πλευρές των τοιχωμάτων.

Γ. Χέρι: Άσπρο πεταχτό (χωριάτικο) ή τριπτό ή τραβηχτό με λευκό τσιμέντο και μαρμαρόσκονη.

Στέγη

Η στέγη κατασκευάζεται πολυκλινής, βάση οικοδομικής άδειας και την αρχιτεκτονική αισθητική. Τα φέροντα στοιχεία της στέγης είναι δικοί, από Σουηδικό ξύλο διαστάσεων 7,50Χ17,50 εκατοστά ή άλλων ανάλογα με την στατική μελέτη, οι οποίες τοποθετούνται σε αποστάσεις 60-68 εκατοστά.

Επί των δοκών γίνεται πέτσωμα από ρομποτέ Α διαλογής 2mm σουηδικό. Επί του ρομποτέ τοποθετείται ασφαλτικό υλικό για υγρομόνωση καρφώνονται νεροσταλάχτες και από πάνω καρφώνονται τεγίδες 4,50Χ4,50 εκατοστά ανά 30 εκατοστά. Ενδιάμεσα των τεγίδων τοποθετείται φελιζολ τύπου DOW πάχους 3 εκατοστών και η επικεράμωση γίνεται με κεραμίδια Ιταλικά ή Γαλλικά.

Όλα τα ξύλα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή της στέγης είναι εμποτισμένα με συντηρητικό για προστασία από σαράκι και υγρασία ενώ η τραβέρσα στο κάτω σημείο περνιέται με πίσσα.

House Plan Στέγη
House Plan Στέγη
House Plan Στέγη
House Plan Στέγη
House Plan Στέγη
House Plan Στέγη

Αποτελεσματική επιτόπια συναρμολόγηση

Τα προκατασκευασμένα σπίτια απαιτούν 60% λιγότερο χρόνο Κατασκευής από ένα σπίτι το οποίο χτίζεται . Οι πελάτες δεν χρειάζεται να είναι κατασκευαστές μικρής ή μεγάλης κλίμακας για να αγοράσουν ένα προκατασκευασμένο σπίτι. Αναλαμβάνουμε την συναρμολόγηση και σας το παραδίδουμε με το κλειδί στο χέρι.

exoteriki-monosi-prokat-spitia-house-plan

Πλεονεκτήματα προκατασκευασμένων σπιτιών

Ποια είναι ορισμένα συγκεκριμένα οφέλη από την κατασκευή ενός προκατασκευασμένου σπιτιού με House Plan;

Εξοικονόμηση χρημάτων

Τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι πιο προσιτά από τα σπίτια που κατασκευάζονται στο εργοτάξιο. Ο κύριος λόγος είναι ότι τα προκατασκευασμένα σπίτια κατασκευάζονται σε ένα μέρος και ανάλογα με το τι ζητάτε σας επιτρέπουν ελεγχόμενο κόστος παραγωγής. Επιπλέον, τα προκατασκευασμένα συστήματα με πάνελ παράγουν λιγότερα απόβλητα για το οικοσύστημά μας και είναι 100% αντισεισμικά.

tomi-toichou-prokat-spitia-house-plan

Έχετε το νέο σπίτι σας πιο γρήγορα

Τα προκατασκευασμένα σπίτια χτίζονται μέσα σε ένα εργοστάσιο και επομένως συνήθως χτίζονται σε λιγότερο χρόνο που κατασκευάζεται ένα σπίτι όταν χτίζεται. Υπάρχουν λιγότερες καθυστερήσεις και απρόβλεπτες δαπάνες. Η εξοικονόμηση κόστους κατασκευής μετακυλίεται στον καταναλωτή.

mpanio-prokat-spitia-house-plan

Ειδικευμένοι Επαγγελματίες

Τα προκατασκευασμένα σπίτια κατασκευάζονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου στα εξειδικευμένα εργοστάσια μας.

toualeta-prokat-spitia-house-plan

Κορυφαία Ποιότητα

Επειδή τα προκατασκευασμένα σπίτια κατασκευάζονται σε εργοστάσιο, δεν εκτίθενται στα στοιχεία και δεν αλλοιώνονται από τις αλλαγές του καιρού (π.χ. λιγότερη παραμόρφωση και συστροφή).

perioches-poy-exipiretoume-prokat-spitia

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Η εταιρία μας κατασκευάζει προκατασκευασμένα σπίτια για οικιστικά και εμπορικά έργα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης μέλημα μας είναι να βοηθήσουμε ιδιαίτερα τις πληγείσες περιοχές από το αποτέλεσμα των καιρικών φαινομένων.

Πλήρως προσαρμόσιμο

Ολόκληρη η συλλογή σχεδίων των σπιτιών μας είναι πλήρως προσαρμόσιμη. Η εταιρία μας μπορεί να τροποποιήσει οποιοδήποτε υπάρχον σχέδιο σπιτιού House Plan, να σχεδιάσει ένα πλήρες προσαρμοσμένο σπίτι ή να εργαστεί από τα αρχιτεκτονικά σας σχέδια. Επίσης αναλαμβάνουμε σε συνεργασία μαζί σας ή μόνοι μας την διακόσμηση των εσωτερικών σας χώρων.