Προκατασκευασμένα σπίτια

Τα προκατασκευασμένα σπίτια κατασκευάζονται σε ένα εργοστάσιο και στη συνέχεια μεταφέρονται σε προκατασκευασμένα τμήματα στο εργοτάξιο του σπιτιού σας. Τα προκατασκευασμένα σπίτια της House Plan αποτελούνται από εξαρτήματα τοίχου, οροφής και δαπέδου με επένδυση για να επιταχύνουν και να απλοποιήσουν τη διαδικασία κατασκευής του νέου σας σπιτιού.

Τι Περιλαμβάνεται

Τα προκατασκευασμένα σπίτια περιλαμβάνουν προκατασκευασμένα ζευκτά δαπέδου, τοίχους με πάνελ (προκατασκευασμένους και έτοιμους να σηκωθούν), μηχανικά ζευκτά στέγης, παράθυρα, εξωτερικό φινίρισμα, βότσαλα, μόνωση και γυψοσανίδα. Η παράδοση περιλαμβάνεται στην τιμή της προκατασκευασμένης κατοικίας.

Αποτελεσματική επιτόπια συναρμολόγηση

Τα προκατασκευασμένα σπίτια απαιτούν 60% λιγότερο χρόνο Κατασκευής από ένα σπίτι το οποίο χτίζεται . Οι πελάτες δεν χρειάζεται να είναι κατασκευαστές μικρής ή μεγάλης κλίμακας για να αγοράσουν ένα προκατασκευασμένο σπίτι. Αναλαμβάνουμε την συναρμολόγηση και σας το παραδίδουμε με το κλειδί στο χέρι.

Πλεονεκτήματα προκατασκευασμένων σπιτιών

Ποια είναι ορισμένα συγκεκριμένα οφέλη από την κατασκευή ενός προκατασκευασμένου σπιτιού με House Plan;

Εξοικονόμηση χρημάτων

Τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι πιο προσιτά από τα σπίτια που κατασκευάζονται στο εργοτάξιο. Ο κύριος λόγος είναι ότι τα προκατασκευασμένα σπίτια κατασκευάζονται σε ένα μέρος και ανάλογα με το τι ζητάτε σας επιτρέπουν ελεγχόμενο κόστος παραγωγής. Επιπλέον, τα προκατασκευασμένα συστήματα με πάνελ παράγουν λιγότερα απόβλητα για το οικοσύστημά μας και είναι 100% αντισεισμικά.

Έχετε το νέο σπίτι σας πιο γρήγορα

Τα προκατασκευασμένα σπίτια χτίζονται μέσα σε ένα εργοστάσιο και επομένως συνήθως χτίζονται σε λιγότερο χρόνο που κατασκευάζεται ένα σπίτι όταν χτίζεται. Υπάρχουν λιγότερες καθυστερήσεις και απρόβλεπτες δαπάνες. Η εξοικονόμηση κόστους κατασκευής μετακυλίεται στον καταναλωτή.

Ειδικευμένοι Επαγγελματίες

Τα προκατασκευασμένα σπίτια κατασκευάζονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου στα εξειδικευμένα εργοστάσια μας.

Κορυφαία Ποιότητα

Επειδή τα προκατασκευασμένα σπίτια κατασκευάζονται σε εργοστάσιο, δεν εκτίθενται στα στοιχεία και δεν αλλοιώνονται από τις αλλαγές του καιρού (π.χ. λιγότερη παραμόρφωση και συστροφή).

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Η εταιρία μας κατασκευάζει προκατασκευασμένα σπίτια για οικιστικά και εμπορικά έργα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης μέλημα μας είναι να βοηθήσουμε ιδιαίτερα τις πληγείσες περιοχές από το αποτέλεσμα των καιρικών φαινομένων.

Πλήρως προσαρμόσιμο

Ολόκληρη η συλλογή σχεδίων των σπιτιών μας είναι πλήρως προσαρμόσιμη. Η εταιρία μας μπορεί να τροποποιήσει οποιοδήποτε υπάρχον σχέδιο σπιτιού House Plan, να σχεδιάσει ένα πλήρες προσαρμοσμένο σπίτι ή να εργαστεί από τα αρχιτεκτονικά σας σχέδια. Επίσης αναλαμβάνουμε σε συνεργασία μαζί σας ή μόνοι μας την διακόσμηση των εσωτερικών σας χώρων.